Naar de inhoud gaan
De verzendingskost is gratis binnen België vanaf €50

Trôbon!, de jonge onderneming die tussendoortjes een nieuwe twist geeft.

Namen, 15 november 2016

Trôbon! is een jonge Belgische onderneming die gezonde en natuurlijke tussendoortjes aanbiedt op plekken waar die nog niet te vinden zijn. Trôbon! maakt zo komaf met de nichemarkt die al wat gezond en natuurlijk is, voorbehoudt aan een kleine groep in gespecialiseerde winkels. Trôbon! gaat naar de consument toe en mikt zo op een zo breed mogelijk publiek.

Trôbon!, dat is 100% genieten met 0% schuldgevoel. Precies dat maakt de granenrepen van Trôbon! zo onweerstaanbaar! Bovendien worden ze geproduceerd in België, zonder kunstmatige geur- en kleurmiddelen. Om deze gezonde en natuurlijke tussendoortjes zo toegankelijk mogelijk te maken, werkt de marketing van Trôbon! met korte afstanden, en is ze fun en dynamisch.

Trôbon! wordt al aangeboden in talloze verkooppunten in Wallonië en Brussel - Night & Day, White Night en Delitraiteur -, en werkt momenteel aan haar aanwezigheid in Vlaanderen, onder andere bij Press Shop en Relay. De producten van Trôbon! zijn ook online verkrijgbaar op trobon.be, waar een slim abonnementssysteem ervoor zorgt dat de gebruikers automatisch elke maand hun doos van Trôbon! ontvangen.

Xavier Laoureux, oprichter van Trôbon!
Het project van Trôbon! ontstond uit een gesprek met een ex-collega. Hij legde me uit dat hij al verschillende keren door een benzinestation was gelopen zonder erin te slagen een gezond tussendoortje te vinden. Zo kwamen we tot de conclusie dat dit een gat in de markt was.

Het is inderdaad waar dat er een heleboel gezonde en natuurlijke producten te koop worden aangeboden in gespecialiseerde winkels, maar dat je die maar heel zelden zult vinden in “klassieke” verkooppunten. Consumenten letten meer en meer op wat ze eten, maar er is nog veel werk aan de winkel voor wat betreft de verdeling en ontwikkeling van gezonde tussendoortjes die ook aantrekkelijk en lekker zijn.
Dat is wat wij voor ogen hebben met Trôbon!.

Over Trôbon!

Bij Trôbon! zijn we ervan overtuigd dat een tussendoortje even belangrijk is als de andere maaltijden van je dag. Daarom vinden we dat je niet zou hoeven te kiezen tussen iets lekkers en iets gezonds en natuurlijks.

Wij zoeken voortdurend verder naar nieuwe gezonde en natuurlijke tussendoortjes die ook nog eens onweerstaanbaar lekker zijn. Zo hoef je niet langer voor het ene of het andere te gaan. En dat is precies waarom we Trôbon! bedacht hebben.

We verdelen onze producten bij voorkeur op plaatsen waar er weinig of geen andere opties zijn.

logo_trobon

Delen:

 

Contact:

Trôbon!
Xavier Laoureux
xavier.laoureux@trobon.be
0477/426532
http://www.trobon.be
facebook.com/trobon.natural.snacks

Media:

Logo Trôbon!
Trôbon! repen
Trôbon! repen 2

nl fr