Naar de inhoud gaan
De verzendingskost is gratis binnen België vanaf €40

Natuurlijke tussendoortjes

Een tussendoortje is even belangrijk als een ontbijt, lunch of avondmaal. Zo denken wij erover bij Trôbon! En daarom zorgen we dat jij niet hoeft te kiezen tussen lekker genieten en de zekerheid dat je natuurlijk eet.

Wij bieden gezonde en natuurlijke nieuwe tussendoortjes aan, die ook nog eens heerlijk smaken. Zo moet je geen compromissen meer sluiten. Dat is precies waarom we met Trôbon! zijn gestart.

Ontdek hieronder de sterke punten van onze producten.

Gemaakt in Belgïe

Gemaakt in Belgïe

De Trôbon! producten worden gefabriceerd in België. Dat is de beste manier om de lokale economie te stimuleren, om een zo kort mogelijk circuit te hebben vanaf de productie en om de kwaliteitscontrole van onze producten te garanderen.

Zonder kleurstof

Zonder kleurstof

Om een voedingsmiddel een specifieke of weer zijn oorspronkelijke kleur te geven, worden voedingskleurmiddelen gebruikt. Er bestaan drie types van kleurstoffen: natuurlijk, via synthese en kunstmatig. In de Trôbon! repen zit geen enkele van deze drie types kleurstoffen.

Zonder kunstmatig aroma

Zonder kunstmatig aroma

Kunstmatige aroma’s geven een voedingsmiddel een specifiek parfum of versterken dit parfum. De Trôbon! producten bevatten geen enkel kunstmatig aroma. Een Trobôn! reep eten, wil zeggen puur natuur eten.

ONS ASSORTIMENT

Graanrepen

3 repen met een mix van droge en gedroogde vruchten. Gezonde snacks die u de juiste hoeveelheid energie en veerkracht geven voor uw dagdagelijkse leven of uw sportieve activiteiten.

Pure sportrepen

3 repen speciaal voor sporters, bomvol natuurlijke energie die uw uithoudingsvermogen een boost geeft. Makkelijk te eten tijdens het sporten dankzij de aangepaste textuur.
nl fr