Naar de inhoud gaan
De verzendingskost is gratis binnen België vanaf €40

LEVERING

leveringskosten Kosten en levertijd

Belgïe BE

Thuis, op kantoor, ...
6,00 €
29,00 €
Afhaalpunt
6,00 €
30,00 €
Doos 6 repen
3.00 €

Duitsland DE

Thuis, op kantoor, ...
10,00 €
45,00 €
Doos 6 repen
7.00 €

Frankrijk FR

Thuis, op kantoor, ...
10,00 €
45,00 €
Doos 6 repen
7.00 €

Luxemburg LU

Thuis, op kantoor, ...
10,00 €
45,00 €
Doos 6 repen
7.00 €

Nederland NL

Thuis, op kantoor, ...
10,00 €
45,00 €
Doos 6 repen
7.00 €

Om logistieke redenen leveren we niet in andere landen dan deze die we in bovenstaande tabel vermelden. Vergelegen eilanden zoals de DOM-TOM of Corsica worden ook niet bediend. De DOM-TOM worden ook niet bediend.

* werkdagen

Alles weten over de levering van je aankopen

Trôbon! verbindt er zich toe om de bestelde producten zo snel mogelijk te leveren. Al onze producten zijn voorradig. Producten die niet voorradig zijn, kunnen ook niet toegevoegd worden aan je winkelwagen. Dat garandeert je dat de bestelling zo snel mogelijk geleverd wordt.

Onze formule van doos met 6 repen wordt aangeboden in de verpakking van een briefformaat, zodat de portkosten bijzonder laag zijn en er anderzijds kan geleverd worden zonder dat er iemand thuis moet zijn om het pakket in ontvangst te nemen.

Buiten België kunnen de producten ook geleverd worden in volgende landen: Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk (behalve de overzeese gebieden) en het Verenigd Koninkrijk.

Voor alle leveringen in België van bestellingen boven de 40 EUR, worden de leveringskosten aangeboden. Voor de andere landen – Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk (behalve de overzeese gebieden) en het Verenigd Koninkrijk – worden de portkosten aangeboden vanaf een bestelling van 60 EUR. Anderzijds hebben wij voor de volgende formules gekozen, opdat de portkosten geen al te groot deel van je bestelling zouden vertegenwoordigen:

België:

Doos van 6 repen

 • 1 doos van 6 repen: 3 EUR
 • Van 2 tot 3 dozen van 6 repen: 6 EUR
 • Vanaf meer dan 3 dozen van 6 repen is de levering gratis.

Doos van 15 repen

 • 1 doos van 15 repen: 6 EUR
 • Vanaf meer dan 1 dozen van 15 repen is de levering gratis.

Internationaal:

Buiten België kunnen de bestellingen op onze site ook geleverd worden in volgende landen: Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk (behalve overzeese gebieden) en het Verenigd Koninkrijk.

Doos van 6 repen

 • 1 doos van 6 repen: 7 EUR
 • Van 2 tot 5 dozen van 6 repen: 10 EUR
 • Vanaf meer dan 5 dozen van 6 repen is de levering gratis.

Doos van 15 repen

 • 1 doos van 15 repen: 10 EUR
 • 2 dozen van 15 repen : 10 EUR
 • Vanaf 3 dozen van 15 repen is de levering gratis.

Douanekosten en taksen

Trôbon! is niet aansprakelijk voor eventuele douanekosten en ook niet voor enige taksen, heffingen of bijkomende toeslag die eventueel door derden worden toegepast na verzending.

Abonnement

Voor elke levering van je abonnement zijn leveringskosten verschuldigd, behalve elke levering die betrekking heeft op producten voor een bedrag van meer dan 50 EUR voor België en van 75 EUR voor het buitenland (Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk (behalve overzeese gebieden)). In dat geval is de levering gratis.

Beschadigd artikel tijdens het transport

Als de inhoud van een pakket dat je van ons geleverd kreeg, beschadigd werd tijdens het transport, ruilen wij zonder kosten voor jou het/de beschadigde artikel(s) dat/die je ons terugstuurt naar - Trôbon! Chemin Bérenger 16, 5000 Namur, België – binnen de 14 dagen na ontvangst van je bestelling. De terugzendkosten worden terugbetaald met een geschenkcheque op je klantenrekening.

Herroepingsrecht

Als een besteld artikel je niet bevalt, kan je het terugsturen om te ruilen of terugbetaling te krijgen. Elke terugzending moet gebeuren binnen de 14 dagen na de levering, met terugzending van het behoorlijk gefrankeerde pakket naar Trôbon!, Chemin Bérenger 16, 5000 Namur, België. Om je terugzending vlotter te kunnen verwerken, voeg je best de referentie van je bestelling bij het pakket.
Geopende artikels kunnen niet teruggestuurd worden. Bij onrechtmatige terugzending behoudt Trôbon! zich het recht voor om de teruggestuurde artikels niet terug te betalen en een latere bestelling te weigeren.

Vraag

Je hebt een vraag? Stel ze ons gerust.

nl fr