Naar de inhoud gaan
De verzendingskost is gratis binnen België vanaf €40

OVER TRÔBON!

Trôbon! is een jong Naams bedrijf dat zichzelf tot doel stelde om een gezond, natuurlijk en lekker alternatief te brengen in de wereld van de snacks.

Het idee

Het begon allemaal met een gesprek tussen collega’s. De ene vertelde dat hij in een winkel aan een tankstation vergeefs had gezocht naar een gezonde en natuurlijke hap, de andere merkte op dat dit wel eens een gat in de markt kon zijn.

De concrete vormgeving

Er volgden nog meer gesprekken en het project kreeg stilaan vorm. Baptiste, een bioloog die in de biologische voeding werkt, bracht zijn ervaring en kennis in. Damien gaf als voedingsdeskundige meer uitleg over het uitwerken van snacks die tegelijk gezond, natuurlijk en lekker zijn. Maar de echte aftrap voor het project werd gegeven na de ontmoeting met Mustafa, invoerder van droge vruchten en gedroogde vruchten, maar ook fabrikant van repen. Tot slot stelde Hendrik van Ginkgo Graphic Solutions, op basis van het logo en de eerste schetsen van Olivia, zijn kennis ten dienste van het project voor de hele productie van de grafische aspecten, de verpakkingen, het beeldmateriaal …

De verdeling

Nadat de eerste winkels werden overtuigd om de producten te verdelen, sloten beetje bij beetje ook anderen aan bij het project. Vandaag vindt u de repen van Trôbon! op niet minder dan 120 verkooppunten.

De toekomst

We willen in de toekomst natuurlijk onze producten nog ruimer verdelen, zodat ze ook beter beschikbaar zijn voor u. Deze site, met zijn e-commerce gedeelte, maakt het ons al mogelijk om onze producten over de grenzen aan te bieden. Vervolgens willen wij ons gamma diversifiëren. Eerst met nieuwe repen en daarna met nog andere gezonde en natuurlijke snacks.

Samen met jullie

Je wil graag je mening geven, iets vertellen over je ervaring met onze producten, je hebt een idee of gewoon een locatie waar je onze producten wil verkopen, laat het ons zeker weten.

nl fr