Naar de inhoud gaan
De verzendingskost is gratis binnen België vanaf €40

3 Pure sportrepen

In de natuur de energie vinden die u nodig hebt voor het uitoefenen van uw duursport en u tegelijk het genot van een lekker tussendoortje gunnen. Dát willen wij met ons gamma van pure sportrepen bereiken.

3 repen speciaal voor sporters, bomvol natuurlijke energie die uw uithoudingsvermogen een boost geeft. Makkelijk te eten tijdens het sporten dankzij de aangepaste textuur. De repen zijn zo samengesteld dat ze snel worden verteerd, wat vooral tijdens langdurige inspanningen van belang is.

sportrepen Apple Chia

De frisheid van appel. De snelle en langdurige energie van dadels en haver. De deugddoende antioxidanten van chiazaad.

sportrepen Cacao Almond

Een vleugje cacao. De snelle en langdurige energie van dadels en pompoenpitten. De bescherming van hart- en bloedvaten door amandelen.

Guarana Power

Een tikje zurig. Een toets van guarana om de concentratie en het uithoudingsvermogen te stimuleren. Een ware ontdekking.

ONS ASSORTIMENT

Graanrepen

3 repen met een mix van droge en gedroogde vruchten. Gezonde snacks die u de juiste hoeveelheid energie en veerkracht geven voor uw dagdagelijkse leven of uw sportieve activiteiten.

Pure sportrepen

3 repen speciaal voor sporters, bomvol natuurlijke energie die uw uithoudingsvermogen een boost geeft. Makkelijk te eten tijdens het sporten dankzij de aangepaste textuur.
nl fr